Mergi la noul site www.aerolux-aer-conditionat.ro


  

Despre companie

Fondata in anul 1997, firma Aerolux a trecut rapid de la o activitate de instalare aparate rezidentiale la o oferta completa de servicii ce include:
  • consultanta
  • furnizare
  • instalare
  • service in garantie si post-garantie
pentru echipamente climatizare dintre cele mai complexe. Anul 1999 a adus pentru Aerolux colaborarea directa cu Mitsubishi Electric, colaborare care se continua si in prezent.
Aerolux impreuna cu Mitsubishi Electric au placerea sa va ofere o gama completa de echipamente de aer conditionat cu detenta directa.

APARATE REZIDENTIALE
Aparate mono si multi split cu unitati interioare de perete, caseta sau cu tubulatura, din randul carora se remarca sistemele INVERTER cu eficienta energetica incredibila (3,73 racire / 3,81 incalzire pentru MSZ-A09) si cu nivelul sonor cel mai scazut de pe piata - 21 dB pentru MSZ-A09.
APARATE COMERCIALE
Aparate mono si multi-split cu o mare varietate de tipuri ale unitatilor interioare: de perete, de tavan, casete, cu tubulatura si tip coloana.
SISTEME CENTRALIZATE VRF
Aparate ce funtioneaza cu freon R410A, cu eficienta energetica ce se apropie de 4 (3,88 pentru unitatea de 10HP), mult superioara celorlalte sisteme echivalente de pe piata.

SISTEME DE VENTILATIE LOSSNAY
Pentru cresterea gradului de confort, alaturi de sistemele de aer conditionat, se adauga sistemele de aport de aer proaspat cu recuperare de caldura. Acestea simplifica sistemul de ventilatie (nu necesita rezistente sau baterii de incalzire, senzori de temperatura sau alte elemente de automatizare) si au costuri de exploatare minime.
Pentru toate aceste categorii de sisteme, Aerolux detine echipe proprii de instalare cu personal cu o buna experienta in domeniu.

Noul site: http://www.aerolux-aer-conditionat.ro/